soare 01L-am cunoscut prima oară în primăvara lui 2019 pe Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Argeș. Știam de atunci că e un cadru didactic apreciat la Universitatea din Pitești și un profesionist rasat. În urmă cu cinci ani, l-am sunat pentru prima oară pe Emanuel Soare pentru a comenta informațiile conform cărora se număra printre favoriți pentru postul de prefect de Argeș. Și mi-au plăcut de la început deschiderea sa, modul în care comunica, fluent, clar, calm, fără truisme, fără stereotipuri, informat, documentat.

În ianuarie 2020, cu puțin timp înainte de începerea teribilei pandemii de SARS-CoV-2, Emanuel Soare a fost numit meritat prefect de Argeș. Și în lunile foarte dificile ce au urmat am vorbit de zeci de ori la telefon, fie că era dimineața devreme sau seara târziu. Și de fiecare dată Emanuel Soare a comunicat extrem de bine, cu informații clare și reacții pertinente. Ca jurnalist, am interacționat din 1999 cu toți prefecții de Argeș, însă pot spune fără ezitare că cea mai bună comunicare am avut-o cu Emanuel Soare, cel care a gestionat impecabil ca prefect și ulterior subprefect perioada cea mai dificilă din istoria postdecembristă a Argeşului. Emanuel Soare s-a achitat într-un mod exemplar de sarcini şi a gestionat extrem de bine pandemia de SARS-CoV-2.

 

Un candidat cu soluții viabile pentru Argeș

 

soare 02

 

Acum, Emanuel Soare candidează din partea Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Și este un altfel de candidat, în cel mai bun sens al cuvântului. Un candidat cu clasă și deschidere către oameni. Un candidat cu soluții viabile pentru Argeș, pentru dezvoltarea județului.

Cei de la BUG Mafia spun la un moment dat în melodia ”Poveste fără sfârșit”: ”Niciun senator n-a coborât vreodată în cartier/Niciun deputat n-a ştiut ce-nseamnă lefter”. Cam așa e și în România. Aleșii poporului nu merg în cartierele rău famate, merg doar în zonele ”curate”. Din fericire, Emanuel Soare nu e așa. Emanuel Soare coboară în cartiere, merge în zonele sărace, a mers zilele trecute inclusiv la blocurile de la Ștefănești ce arată ca după război, a vorbit zeci de minute cu oamenii săraci de acolo, le-a ascultat păsurile, problemele, întrebările.

Și încă un exemplu al deschiderii lui Emanuel Soare: datele sale de contact sunt publice și înscrise pe toate materialele de campanie.

Emanuel Soare respectă toți argeșenii, indiferent din păturile sociale din care aceștia provin.

Iar dacă va fi votat președinte al Consiliului Județean Argeș, Emanuel Soare va putea aduce la Consiliul Județean Argeș calitățile ce l-au ajutat să fac performanță și să strângă oameni de calitate pentru a duce la îndeplinire toate obiectivele sale ambițioase și fezabile.

 

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Forța Dreptei Filiala Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240063

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.