mosteanuIonuț Moșteanu, candidatul USR la Primăria Pitești, a avut o campanie electorală extrem de activă și a mers zi de zi în toate cartierele municipiului, vorbind cu mii de oameni și ascultându-le problemele și sugestiile. Iar Ionuț Moșteanu face un apel la piteșteni să vină în număr cât mai mare la vot duminică 9 iunie.

”Mai sunt 2 zile. 2 zile în care trebuie să vorbim cu toți cunoscuții pentru a ieși la vot și alege un Pitești Modern. Nu putem să risipim niciun vot. Veniți la vot. Eu am fost și astăzi în stradă, printre piteșteni, la fel cum am fost zi de zi în ultimele luni și vă spun că se poate. Suntem mulți cei care credem în schimbarea și modernizarea Piteștiului! Am făcut sute de kilometri prin toate cartierele Piteștiului, am avut mii de discuții avute și am primit mii de încurajări”, spune Ionuț Moșteanu, candidatul USR la Primăria Pitești.

 

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Uniunea Salvați România filiala Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240009

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.