baciu

În perioada în care a fost, timp de opt ani (2012-2020) primarul comunei Corbi, Virgil Baciu a reușit să o transforme într-una dintre cele mai dinamice comune din România, atrăgând numeroase investiții și proiecte majore și făcând totodată din Corbi o destinație turistică foarte căutată. Iar pe 9 iunie, Virgil Baciu va fi candidatul PNL la Primăria Corbi, având mari șanse să fie din nou primar, după o pauză de patru ani.

După patru ani, am considerat că trebuie să revin acolo de unde am plecat, în administrația publică locală. Eu la Corbi, am transmis corbenilor mei să analizeze atât programele electorale, ce sunt foarte importante, cât și calitatea umană a candidaților. Programele de dezvoltare și calitatea candidaților sunt mai importante decât orice. Și de abia după ce analizează programele de dezvoltare și calitatea candidaților oamenii să aleagă pe cine să voteze”, a declarat Virgil Baciu, candidatul PNL la Primăria Corbi.

 

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.