soareEmanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Argeș și președinte Forța Dreptei Argeș, merge zi de zi în tot județul pentru a discuta cu oamenii, pentru a îi asculta, pentru a le asculta păsurile și a căuta soluții. Un exemplu lăudabil de om politic deschis și empatic, Emanuel Soare a fost miercuri 5 iunie să discute cu cetățenii din zona blocurilor, Ștefănești. Emanuel Soare, concluzionează că, ”cu adevărații liberali, din Alianța Dreapta Unită, la conducerea Primăriei și Consiliului Județean Argeș, Ștefăneștiul ar putea să redevină un reper de civilizație și dezvoltare. Candidați de la mai multe partide au promis, în campaniile electorale, că vor reabilita blolcurile, că vor rezolva problemele cu alimentarea cu apă și canalizarea, dar au rămas doar vorbele… Cu Ionuț Georgel Sima primar la Ștefănești și cu mine președinte al Consiliului Județean situația infrastructurii s-ar putea îmbunătăți în cel mai scurt timp. Le-am dat oamenilor exemplul Câmpulungului- care în ultimii 4 ani a atras fonduri europene consistente, inclusiv pentru reabilitarea blocurilor de locuințe. În dialog cu ei, s-ar putea rezolva multe probleme care acum sunt o pată pe imaginea localității. Cu adevărații liberali, din Alianța Dreapta Unită, la conducerea Primăriei și Consiliului Județean Argeș, Ștefăneștiul ar putea să redevină un reper de civilizație și dezvoltare”, spune Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Argeș.

 

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Forța Dreptei Filiala Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240063

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.