MIHAI_COTET_PNL_PITESTI.png

Prezent în conferința de presă a PNL Argeș de miercuri 5 iunie, Mihai Coteț, consilier local și candidatul PNL la Primăria Pitești, a făcut un apel la alegători să fie prezenți în număr cât mai mare pe 9 iunie, spunând că o prezență mare la vot îi va da legitimitate viitorului primar al Piteștiului.

Vă invit să ne exercităm dreptul la vot. Să nu ne facem planuri pe 9 iunie, să nu lăsăm votul pe ultima sută de metri și să mergem în dimineața votului la urne. Vin în fața piteștenilor cu rugămintea ca în această săptămână să cântărească toate faptele, să analizeze la rece cine are un plan concret pentru viitor și să voteze știind că votul lor poate schimba cu adevărat ceva.
Am petrecut ultimii ani în comunitățile din Pitești și știu că piteștenii au înțelepciunea de a alege primarul care poate face din Pitești un oraș în care merită să trăiești!”, spune Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești.

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.