perianu 01Fost prefect timp de doi ani și jumătate și actual candidat al PNL la președinția Consiliului Județean Argeș, Radu Perianu a organizat marți 14 mai o conferință de presă pe parcursul căreia a vorbit despre proiectele sale pentru CJ Argeș în cazul în care va fi ales președinte. Radu Perianu dorește printre altele reducerea numărului de angajați din aparatul CJ Argeș.

”Am exemplul colegului meu Ilie Bolojan, care a demonstrat la Bihor că un Consiliu Județean poate funcționa și cu jumătate dintre angajații pe care i-a găsit în 2020, când a devenit președinte de Consiliu Județean. Reducând aparatul bugetar la jumătate, a făcut și o economie de 6 milioane de euro. Cred că Argeșul are nevoie de un concept nou de dezvoltare locală. Vreau să îi asigur pe cei care muncesc cu adevărat la Consiliul Județean Argeș că nu își vor pierde locurile de muncă. În același timp, voi renunța la toți cei care taie frunză la câini, la toți cei care plimbă hârtii inutile. Economiile făcute ca urmare a reducerii aparatului bugetar vor permite investiții”, a declarat Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș.

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240015.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.