adrian-miutescu-fd.jpgAnul acesta se împlinesc 173 de ani de la semnarea actului de înființare a Jandarmeriei Române, „Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi”, de către domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica (1849-1853), în urma aprobării hotărârii Divanului Obștesc.
Prin această lege s-a creat statutul juridic specific armei Jandarmeriei şi i s-au stabilit principiile de organizare şi funcţionare, arată deputatul de Argeș Adrian Miuțescu, vicepreședinte al Forței Dreptei la nivel național.
”Le doresc tuturor jandarmilor, activi, în rezervă sau în retragere, mult succes, sănătate și împliniri atât în profesia aleasă în slujba țării, cât și în plan personal.
La mulți ani, Jandarmeria Română!”, declară Adrian Miuțescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.