motreanuPrezent duminică 17 martie la Centrul Cultural Mioveni la lansarea candidaturii lui Alin Călinescu pentru Primăria Mioveni, Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL și totodată unul dintre cei mai apreciați liberali la nivel național, a avut cuvinte de laudă la adresa primarului Ion Georgescu și a orașului Mioveni.

”Orașul Mioveni este un brand. Un primar social-democrat a făcut lucruri foarte bune la Mioveni, o administrație performantă. Pentru PSD, acest lucru nu este caracteristic. Pentru că știm că în România administrațiile foarte eficiente sunt conduse de liberali. Mioveni este orașul cu al doilea PIB pe cap de locuitor din România. Orașul Mioveni este cu mult peste media PIB-ului european. La Mioveni inovarea este undeva sus. Mioveni este un exemplu de urmat”, a declarat Dan Motreanu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.