alin calinescuSute de invitați de prim rang, inclusiv trei miniștri, au fost prezenți dumincă, 17 martie, la Centrul Cultural Mioveni, la lansarea candidatului PNL pentru primăria Mioveni, Alin Călinescu. Rar am văzut o asemenea desfășurare impresionantă de invitați de top la lansarea unei candidaturi la o primărie din Argeș și din România. Iar acest fapt demonstrează susținerea de care se bucură Alin Călinescu. Manager al Centrului Cultural Mioveni de șase ani, Alin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați și implicați profesioniști din cultura argeșeană.

Iar amfitrionul plin de vervă și verb al evenimentului a fost Mihai Alexandrescu, directorul Muzeul Național ”Brătianu” de la Vila Florica-Ștefănești.

La evenimentul de lansare al candidaturii lui Alin Călinescu la Primăria Mioveni au fost prezenți numeroși liberali de top la nivel național în frunte cu Alina Gorghiu – ministra Justiției, Raluca Turcan – ministra Culturii, Adrian Veștea – ministrul Dezvoltării, Dan Motreanu – prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar, Hubert Thuma – președintele CJ Ilfov și Ciprian Ciucu (argeșean la origini) – primarul sectorului 6 al Capitalei.

”Am încredere în tine, dragul meu Alin Călinescu. Ești un pariu al tuturor oamenilor din Mioveni care își iubesc orașul și care vor continuitate la proiectele bune și care vor amprenta ta de tânăr preocupat de dezvoltarea orașului. Iar Alin Călinescu are alături de el o echipă de oameni excepționali. PNL are în Argeș cea mai bună echipă de candidați din ultimii 30 de ani”, a spus Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș.

 

Raluca Turcan, ministrul Culturii: ”Am convingerea că Alin Călinescu va fi un primar excepțional la Mioveni”

 

Iată ce a declarat Raluca Turcan, ministru Culturii: ”Alin Călinescu este un tânăr excepțional care va deveni primarul Mioveniului. Alin Călinescu a performat ca manager la Centrul Cultural Mioveni și am convingerea că va fi un primar excepțional la Mioveni”.

Alin Călinescu, candidatul PNL la Primăria Mioveni, a avut un discurs foarte apreciat.

”Candidez cu curaj și cu o încredere foarte mare în victorie. Iubesc foarte mult acest oraș. Mioveniul trebuie să fie o forță economică pentru a oferi mai multe oportunități. E foarte important să continuăm proiectele foarte bune puse în aplicare sub conducerea domnului primar Ion Georgescu. Îi mulțumesc mult pentru tot, pentru toată susținerea sa. Avem o echipă foarte puternică în spate. În perioada următoare vom prezenta programul nostru de guvernare locală. Vrem să facem din Mioveni un oraș de top. Sunt foarte mulți cei care s-au alăturat echipei noastre și care vin zi de zi să ni se alăture”, a declarat Alin Călinescu.

alin echipa

 

La finalul evenimentului, alături de Alin Călinescu au urcat pe scenă membrii echipei sale pentru alegerile locale de la Mioveni.

Alin Călinescu a reușit să facă în doar șase ani din Centrul Cultural Mioveni una dintre cele mai dinamice instituții de cultură din Argeș și din sudul României, cu numeroase proiecte și evenimente de succes în fiecare an. În plus, sute de copii și tineri beneficiază de cursurile gratuite de la Centrul Cultural Mioveni.

Alin Călinescu este totodată creatorul și inițiatorul festivalului Analogue, ce a devenit de la prima ediție un brand al Argeșului, fiind totodată cel mai mare festival din regiunea central-sudică a țării.

Iar baza culturală a lui Alin Călinescu este una foarte solidă, fiind licenţiat în arte, profilul Teatru, specializarea Artele Spectacolului de Teatru şi având și un master în domeniu. A fost actor colaborator la teatrul Național Marin Sorescu din Craiova, consultant artistic la Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, reușind în toată activitatea sa de până acum să pună bazele unor proiecte importante de formare pentru copii şi nu numai, și să fie organizatorul și coordonatorul unor importante festivaluri de muzică, dans şi teatru de la nivel naţional.

Alin Călinescu pornește în mod clar cu prima șansă în cursa pentru Primăria Mioveni. Pentru că Mioveni, un oraș tânăr și dinamic, are nevoie la conducerea sa de un tânăr, dinamic și foarte implicat, așa cum este Alin Călinescu.

alina alin raluca turcan

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.