cotet

Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești, a vorbit în conferința de presă de marți 5 martie despre mai multe probleme punctuale legate de Pitești și de planurile sale pentru oraș.

”Lipsa de transparență ne face să credem că la echipa de fotbal FC Argeș nu se întâmplă lucruri curate. Galeria a reclamat acest lucru în nenumărate rânduri. În ultimii ani milioane de euro s-au dus acolo, fără să beneficiem, în schimb, de o minimă transparență. De aceea solicit Primăriei Pitești să ceară și să ne pună la dispoziție un raport detaliat si de bun simț în care să le spună piteștenilor pe ce s-au dus milioanele lor, ce performanțe s-au obținut din milioanele lor și ce măsuri s-au luat în urma managementului dezastruos”, a declarat Mihai Coteț.

Candidatul liberal la Primăria Pitești a făcut și un apel la unitate în rândul forțelor de opoziție în ceea ce privește candidatura sa.

”Dacă am avea toate forțele de opoziție aliniate alături de noi, victoria piteștenilor ar fi sigură. Apelul pe care îl fac acum este către președinții Narcis Mircescu și Mihai Mihăilescu, dar și către membrii și simpatizanții USR. Îi invit să îmi susțină candidatura la Primăria Pitești pentru că doar așa ne putem maximiza șansele de a schimba stăpânirea PSD. Îi lansez și lui Ionuț Moșteanu invitația la discuții și la susținere într-o luptă în care avem același scop: să scăpăm Piteștiul de administrația PSD și de tot răul pe care l-a făcut și pe care va continua să-l facă prin oamenii care o reprezintă. Putem să trecem cu brio acest test sau putem pica, din nou cu toții. Nu ne mai permitem să jucăm la ruletă viitorul acestui oraș. Un viitor care a fost negat ani de zile de administrațiile PSD”, a mai spus Mihai Coteț.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.