ionut-mosteanu-usr.jpgLiderul deputaților USR, deputatul de Argeș Ionuț Moșteanu, a declarat, marți, la votarea proiectului care permite organizarea alegerilor prezidențiale în septembrie, că „singurul lucru bun din această devansare a prezidențialelor este că România va scăpa cu două luni înainte de cel mai leneș președinte pe care l-a avut vreodată”.

„PSD roșu și PSD galben, v-ați dat mâna să călcați în picioare democrația. Modificați legile electorale în an electoral. Mai sunt aproape trei luni până pe 9 iunie și nimeni nu știe ce vreți să faceți cu legea și cu comasarea. Ați dat declarații, nu avem nicio lege în vigoare. Vă bateți joc de dreptul oamenilor de a alege și de a fi aleși doar pentru niște mici avantaje politice și electorale”, a spus Ionuț Moșteanu de la tribuna Camerei Deputaților, citat într-un comunicat al USR.

Liderul deputaților USR a mai susținut că singurul lucru bun din această devansare a prezidențialelor este că România va scăpa cu două luni înainte de cel mai leneș președinte pe care l-a avut vreodată.

„Vreți să faceți o manevră cu prezidențialele și să faceți campania în august, când toată lumea e la munte, la mare și oamenii se odihnesc după un an de muncă și vreți să mutați campania pentru prezidențiale în august ca să-l faceți pe Ciolacu președintele României. Cătălin Drulă va fi președintele României, indiferent ce combinații faceți voi. Singurul lucru bun din această devansare a prezidențialelor este că România va scăpa cu două luni înainte de cel mai leneș președinte pe care l-a avut vreodată. Klaus Iohannis este cel mai mare turist, întâiul turist al țării, omul care și-a bătut joc de așteptările și speranțele a milioane de români, omul pentru care milioane de români au ieșit în stradă să-i scape de PSD, omul care a dat România pe mâna PSD-ului”, a declarat Moșteanu care a ironizat coaliția PSD-PNL pentru că nu are candidați comuni la alegerile locale.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.