andrei sorescu

De duminică 14 ianuarie, tinerii liberali din Curtea de Argeș au un nou președinte. TNL Curtea de Argeș, una dintre cele mai dinamice organizații de tineri liberali din județ și din țară, și-a ales conducerea după ce Alexandru Bîrsan a trecut într-o altă etapă, alături de echipa liberală de la Curtea de Argeș predând ștafeta colegului său, Andrei Sorescu. Evenimentul a fost onorat de Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș și ministrul Justiției, prefectul Radu Perianu și Mara Mareș – președinte TNL.

Noul președinte este un tânăr de mare perspectivă. Andrei Sorescu (foto sus, primul din stânga) a absolvit în vara anului trecut Facultatea de Drept de la Universitatea din București, clasându-se între primii 10 absolvenți. Andrei este deja un tânăr liberal foarte activ și implicat.

“Mulțumesc Alex că ai înțeles valorile liberale și acum doi ani ai preluat o misiune, deloc ușoară, reformând echipa TNL Curtea de Argeș. Nu ai avut o misiune simplă, dar ai reușit alături de colegii tăi să aduci un suflu nou organizatiei, iar ție Andrei mult succes, alături de colegi. 2024 este un an provocator, dar cu siguranță veți reuși. Andrei Sorescu este noul președinte al TNL Curtea de Argeș. Probabil ca mulți îl cunoașteți deja pe Andrei. Este absolvent al Facultății de Drept, ambițios, perseverent și implicat. Succes în misiunea voastră și să rămâneți dedicați visului vostru de a face diferența în societatea noastră”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu

Prefectul Radu Perianu: ”Andrei Sorescu este un adevărat lider”

 

Și prefectul Radu Perianu a avut numai cuvinte de apreciere la adresa noului președinte Andrei Sorescu.

”Andrei Sorescu are 24 de ani și este absolvent de Drept. Ca un adevărat lider, Andrei și-a prezentat și a mulțumit astăzi echipei pe care o va conduce. Și și-a asumat responsabilitatea unui an greu- 2024- unul cu patru rânduri de alegeri. A transmis că tinerii trebuie să se implice alături de seniori și îmi place acest lucru! L-am văzut determinat, ambițios, hotărât și încrezător! Succes, Andrei Sorescu și TNL Curtea de Arges, în tot ceea ce va urma! A fost o zi frumoasă și plină de optimism azi la Curtea de Argeș! Am pus cap la cap multe planuri alături de Alina Gorghiu, președinta PNL Arges, de Cosmin Petrescu, Mara Mareş, președinta TNL și Otilia Serban, președinta TNL Argeș”, a precizat prefectul Radu Perianu.

 

tnl curtea de arges

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.