mircescuNarcis Mircescu, senator USR și președinte USR Argeș a dezvăluit faptul că în ultima vreme sunt foarte multe persoane care doresc să se înscrie în partid, atât în filiala județeană, cât și în alte filiale din țară. ”Sunt sute de cereri de înscrieri în USR Argeș. Recent, în partid s-au înscris o apreciată profesoară din Mioveni și un director de bancă”, spune Narcis Mircescu.

La ora actuală, USR are în Argeș reprezentanți în 64 de UAT-uri. Din toamnă, USR Argeș va anunța candidații pentru primăriile din județ.

După cum a precizat și deputatul Ionuț Moșteanu, în jurul USR se va crea un pol de dreapta în vederea alegerilor din 2024, fiind deja discuții în acest sens cu PMP și Forța Dreptei. Iar Ionuț Moșteanu a ținut să nominalizeze și pe unul dintre liderii Forței Dreptei pe care îl apreciază mult. Este vorba de fostul prefect Emanuel Soare, cel care a gestionat extrem de bine și eficient pandemia de SARS-CoV-2 în perioada în care a fost primul om al județului. ”Emanuel Soare este un om impecabil. Putem sta oricând la discuții”, a declarat Ionuț Moșteanu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.