sbo-colinde-parlament2.jpgUn grup de copii de la Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești a fost la Parlament, la invitația deputatului PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, și a colindat parlamentarii și funcționarii parlamentari.

"M-a bucurat nespus să primesc la Camera Deputaților un grup de colindători din Argeș.
Copiii minunați de la Școala Populară de Arte și Meserii Pitești au încântat asistența - colegi parlamentari, funcționari parlamentari, presă - prin colinde autentice și etalând costume populare muscelene și argeșene.
Bucuria colindelor, mai ales în glasul cristalin al copiilor, este nemărginită.
Căci ele, colindele, poartă prin veacuri cuvântul tainic al Naşterii Sfinte. Ele sunt o împletire a sufletului creator și credinței creștin-ortodoxe ale poporului român.

I-am răsplătit pe colindători după datina străbună, cu daruri dulci și fructe, bucuria lor pură fiind cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc în pragul Crăciunului!", transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.