radu mihailRadu Mihail, liderul grupului USR din Senat, a venit marți 11 octombrie în Argeș pentru a susține USR Argeș în campania ,,USR te ascultă”. Alături de membrii filialei județene, Radu Mihail a stat de vorbă cu oamenii din centrul Piteștiului, le-a prezentat atât realizările și inițiativele USR din Parlament, cât și reușitele aleșilor locali USR din Argeș.

Radu Mihail este senator de Diaspora, al unei comunități ignorate în ultimii 30 de ani de către vechile partide politice. Ba mai mult, statul român i-a umilit de cele mai multe ori pe românii de peste granițe, un exemplu elocvent fiind încercarea PSD-ului din 2014 de a le bloca exercitarea unui drept fundamental: dreptul la vot.

Radu Mihail a declarat: ,,Există mulți argeșeni plecați peste hotare tocmai din cauza modului în care acest județ a fost condus de către baronii județului. La Pitești, alături de echipa USR Argeș, am discutat cu locuitorii orașului și am avut de la ei confirmarea că au nevoie de ceea ce USR luptă să livreze: o clasă politică fără mincinoși și profitori, fără incompetenți incapabili să gestioneze o criză ca cea actuală. Faptul că am reușit un prim pas în drumul către ,,Fără penali în funcții publice”, faptul că am dezvelit mizeriile cu BMW-uri și că ,,desecretizăm” capodopera doctoricească a protejatului lui Iohannis, domnul Bode, reprezintă semnale că putem merge în direcția bună si că USR este singura forță politică ce poate transforma România in bine”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.