mircescu mosteanuUSR continuă să demonstreze cu fapta că este alături de cetățeni și că le ascultă păsurile pentru a putea lua măsuri. Iar cele mai recente și lăudabile exemple sunt cele de la finalul săptămânii trecute, când deputatul Ionuț Moșteanu, senatorul Narcis Mircescu, fostul prefect Emilia Mateescu, viceprimarul Mihai Mihăilescu și zeci de membri USR au mers în cartierele Găvana și Trivale din Pitești pentru a discuta cu sute de oameni problemele cu care se confruntă.

”Oamenii ieșiți la discuții erau supărați că o creștere a pensiilor cu 11% nu le ajunge pentru a depăși explozia prețurilor. Le-am explicat că PSD și PNL ar putea mări chiar de mâine pensiile cu 27%. Atât permite imediat procentul din PNRR. Dar nu o fac nici cu 27%, nici cu 11%. Nu măresc deloc pensiile anul acesta. De ce? Au spart banii pe sinecuri și pensii speciale. În cartierul Trivale, lipsa parcurilor pentru copii rămâne o problemă. Nu ai unde să îți duci copilul la joacă”, spune deputatul Ionuț Moșteanu.

,,Tinerii și familiile cu care am discutat astăzi sunt nemulțumiți de modul în care guvernul gestionează situația. Să ai copii cărora trebuie să le asiguri condiții decente pentru acest an școlar, și să vezi cum Guvernul PSD-PNL nu face nimic în actuala situație economică, pentru a îți asigura un minim de protecție, îți arată clar că ai fost lăsat baltă. Măcar de-ar aplica legea USR care propune deschiderea curților școlilor pentru copii, astfel încât să nu îi mai așteptăm îngrijorați acasă, cu teama că aceștia ar putea să pățească ceva atunci când se joacă în stradă sau în alte locuri periculoase. Vom continua să fim vocea voastră în Parlament și în toate administrațiile locale unde există reprezentanți USR”, a declarat senatorul Narcis Mircescu.

usr argesmosteanu 01

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.