Badescu

Consilier local USR în comuna Cocu, Codruț Bădescu dovedește constant cu fapta că este implicat în rezolvarea problemelor comunității. Iar cel mai recent exemplu este unul de nota 10. Week-endul trecut, Codruț Bădescu, alături de prietenii săi, a igienizat o porțiune mare dintr-o prăpastie care se află în Răchițele de Sus, foarte aproape de intersecția aleilor Măgura și Dealul Scroafei.

”Am strâns peste 100 de saci cu gunoaie. Din păcate, nu am reușit să terminăm, dar anul viitor poate ne vom întoarce. Temporar vom instala o pancartă prin care încercăm să oprim aruncatul de gunoaie acolo. De data aceasta am colectat selectiv - plasticul în saci destinat plasticului, iar deșeurile menajere în saci diferiți. Mai apoi i-am depozitat acasă la mine și îi voi păstra până în momentul când mașina de la salubritate îi va ridica. Nu degeaba inițiez aceste acțiuni de ecologizare. Îmi doresc să fim un exemplu. O comună frumoasă și curată va atrage investiții, antreprenori și va pune Cocu pe buzele multora, în sens pozitiv. Nimeni nu își doreste să se asocieze cu o localitate urâtă, plină de gunoaie, nimeni nu va mai vrea să locuiască, în viitor, într-un Cocu murdar. Nici măcar copiii crescuți de noi”, spune Codruț Bădescu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.