kazahstan

La invitația președintelui COAL (Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali) Argeș, Liviu Nicolae, cu sprijinul Alinei Gorghiu, Președinte PNL Argeș, joi 8 septembrie, la Curtea de Argeș a venit ambasadorul Kazakhstanului în România, Nurbakh Rustemov. La vizita ambasadorului Kazahstanului au participat și Sorin Sorescu, directorul DSVSA Argeș și Constantin Zaharia- Secretar General COAL.

Ambasadorul Kazahstanului a vizitat mai multe fabrici din diverse sectoare de activitate, în vederea încheierii de parteneriate cu producători locali.

Pe agenda vizitei au fost companiile IPEE AMIRAL ( producția de incubatoare pentru păsări de curte), VIVA METAL DECOR ( producție de electrocasnice), EVICON HONEY SRL ( producție de miere și produse conexe), ALEX STAR SRL (producție de conserve din fructe și legume) și obiectivele turistice ale orașului.

 

”Este prima vizită a unui diplomat în Curtea de Argeș de la preluarea funcției de președinte COAL Argeș, și cu siguranță vor mai fi multe vizite la nivel înalt, atât național, cât și internațional, a declarat Liviu Nicolae.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.