badescu

Consilier local USR în comuna Cocu și mereu implicat în rezolvarea problemelor comunității, Codruț Bădescu a făcut încă un gest lăudabil la începutul săptămânii, oferind jucării tuturor copiilor de la grădinița din Bărbătești. Investiția totală a fost de aproximativ 3200 lei, dintre care 2200 de lei din fondurile proprii ale lui Codruț Bădescu și 1000 de lei din partea USR Tineret și a cântăreței Paulina.

”Nu am intrat în Consiliul Local pentru indemnizația aceea de 487 de lei, ci să demonstrez ca ați ales bine. Fac toate aceste gesturi publice pentru a îi indemna și pe alții să faca lucruri frumoase pentru comunitate. Am fost activ înca din 2020 și voi fi până la capăt. Am energie și putere cât toți”, spune Codruț Bădescu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.