miutescuMembru fondator al partidului Forța Dreptei, deputatul Adrian Miuțescu a explicat miercuri 22 decembrie la Antena 3 Pitești motivele constituirii noii mișcări politice, vorbind totodată și despre cum au respins parlamentarii, inclusiv cei de Argeș, proiecte importante pentru România, precum alocarea unei finanțări pentru Transfăgărășan pentru ca să se poată circula pe acest drum tot timpul anului.

 

”În momentul în care am anunțat constituirea Forței Dreptei, peste 90% dintre oameni ne-au dat mesaje de susținere, spunându-ne că este bine ce facem. Partidul Național Liberal s-a făcut preș în fața președintelui și atunci nu se poate schimba nimic în mod democratic. Și atunci vom asista la un joc de glezne și la lucruri ce nu sunt deloc transparente în PNL. Am creat Forța Dreptei pentru oameni, pentru cei care trebuie să fie reprezentați în următorii ani în România. Eram președinte de filială PNL, puteam să trec în barca lui Cîțu, să accept toate lucrurile ca să rămân în funcție. Însă nu am făcut acest lucru. În perioada următoare mă voi strădui cu colegii mei să creăm această alternativă necesară pe scena politică românească. La ora actuală, electoratul de dreapta nu mai este reprezentat de aceste partide”, a declarat Adrian Miuțescu. 

 

Parlamentarul argeșean a vorbit și despre cum au sabotat parlamentarii din comisii propunerea sa legată de finanțarea Transfăgărășanului: ”Trebuie să facem din Transfăgărășan un drum circulabil tot timpul anului. Am propus în comisie 2,5 milioane lei pentru Transfăgărășan. A fost respinsă în bloc propunerea mea, inclusiv de către parlamentarii de Argeș”.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.