miutescu_amendamente.jpg

Deputatul argeșean Adrian Miuțescu, membru fondator al partidului Forța Dreptei, a depus câteva amendamente la Legea bugetului de stat pe 2022, care se referă la infrastructura rutieră din Argeș. Acestea, dacă ar fi puse în practică, ar favoriza dezvoltarea turismului, a economiei, dar și circulația în condiții de siguranță pe sectoare de drum care nu au mai fost modernizate de zeci de ani.

Astfel, deputatul argeșean a propus alocarea sumei de două milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea DN65A (Pitești-Roșiorii de Vede), 1,75 milioane de lei pentru reabilitarea DN 67B (Drăgășani-Pitești) și 2,25 milioane lei pentru reabilitarea DN73C (Râmnicu Vâlcea- Curtea de Argeș- Câmpulung). Aceste trei drumuri care tranzitează județul Argeș nu au mai fost modernizate de peste 25 de ani, aflându-se într-o stare jalnică. De altfel, este de notorietate faptul că județul Argeș are printre cele mai proaste drumuri din țară.

De asemenea, deputatul Adrian Miuțescu a propus, printr-un amendament, alocarea a 2,5 milioane de lei pentru modernizare DN7C (Transfăgărășan), astfel încît să fie permisă circulația vehiculelor pe tot timpul anului pe secțiunea de drum cuprinsă intre km 104+000 (Piscul Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă). Investiția ar reprezenta o gură de oxigen pentru agenții economici din domeniul HoReCa, din partea de nord a județului. În prezent, șoseaua este deschisă  pe toata lungimea sa doar între 30 iunie și 1 noiembrie.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.