mosteanuDeputatul Ionuţ Moşteanu, lider al parlamentarilor USR, se opune în totalitate propunerii ca Florin Cîţu să fie desemnat din nou premier, după ce acesta a dus România într-o criză fără precedent şi a gestionat dezastruos pandemia de SARS-CoV-2. Iată ce spune Ionuţ Moşteanu legat de opţiunile pentru guvernarea ţării:

„Guvernarea se face cu voturi în Parlament, nu cu încordări de muşchi la televizor. Aritmetica parlamentară e simplă și în acest moment sunt două variante mari și late pentru ieșirea din criza politică.

Varianta 1 - pe care noi o susținem - refacerea coaliției USR - PNL - UDMR cu un nou premier, cu un calendar de reforme, cu un nou acord de coaliție. PNL are mulți politicieni experimentați și respectați care ar putea conduce un guvern de coaliție și le dau eu câteva exemple - Ilie Bolojan, Ludovic Orban, Emil Boc, Dan Motreanu. Dacă PNL vrea refacerea coaliției dar consideră că nu are alt om bun de premier în afară de Cîțu, avem noi premier - Dacian Cioloș, Dan Barna, Cristian Ghinea sau Cătălin Drulă.

Varianta 2 - guvern PNL - PSD  cu premier Cîțu. USL 2.0. Prietenie pe împărțit bugete publice și funcții. Domnule președinte Klaus Iohannis, trebuie să alegeți una.  România e în criză! România nu stă în Florin Cîțu! România trebuie guvernată!”

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.