florin_citu.jpg

Deși a fost ales președinte al PNL, Florin Cîțu nu se bucură de o largă simpatie în rândul liberalilor. Iar acest lucru s-a văzut chiar sâmbătă 25 septembrie, în ziua votului pentru alegerea președintelui PNL. Atunci când Cîțu  s-a suit pe scenă pentru a-și prezenta moțiunea, aproape toată sala i-a cerut demisia din funcția de premier, după cum se poate vedea în filmul de mai jos. Printre cei care i-au cerut demisia au fost și liberali care proveneau din organizații care își declaraseră susținerea pentru Florin Cîțu, dovadă fiind faptul că aproape toată sala l-a huiduit.

Dar pentru a reduce toată această presiune, Florin Cîțu se pare că aplică o metodă ruptă din regimurile totalitare. Mai exact, vrea să dizolve conducerea a două organizații care s-au aflat de partea lui Ludovic Orban, conduceri care se bucură de o largă simpatie în organizațiile pe care le conduc, având în vedere numărul mare de voturi pe care le-au primit la alegerile din vară.

Este vorba de conducerile filialelor PNL din Sector 3 și din Argeș. Cu alte cuvinte, cei din actuala conducere a PNL nu dau doi bani pe opinia membrilor din cele doua filiale, având în vedere că la nici trei luni de la alegeri, vor să decapiteze conducerile acestor două filiale.

Dar se pare că această mișcare are cu totul alt scop, acela de a da exemplu și celorlalți, care i-au cerut demisia lui Cîțu, ce li se poate întâmpla dacă mai continuă să fie opozanții acestuia.

Așadar, iată o mișcare ruptă parcă din regimurile totalitare și care, din păcate, o întâlnim tocmai la Partidul Național LIBERAL.

Însă ce nu știe Cîțu este faptul că „cine ridică sabia, de sabie va pierii”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.