cotarPe 26 septembrie, în Germania au avut loc alegerile parlamentare. Iar printre candidaţi realeşi se numără şi o piteşteancă deja membră în Bundestag (Parlamentul din Germania). Născută la Piteşti în 1973, Joana Cotar şi membră a partidului Alternativa pentru Germania (AfD), Joana Cotar este parlamentar în Germania din 2017.  AfD, partidul din care face parte Joana Cotar, a obţinut 10,3% dintre voturi la alegerile din 26 septembrie şi 83 de locuri în total în Bundestag.

 

Joana Cotar a plecat din Piteşti în Germania cu părinţii săi în 1978, când avea doar cinci ani, iar de atunci nu a mai revenit în România. Părinţii săi au fost profesori în Piteşti, iar mama Joanei Cotar a fost o foarte apreciată profesoară de limba engleză timp de mulţi ani.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.