postelnicescu.jpg

Prim-vicepreședinte al PNL Argeș, Marius Postelnicescu a declarat la Argeș TV că rămâne în echipa lui Adrian Miuțescu. În plus, Postelnicescu susține că majoritatea organizațiilor locale îl susțin pe actualul președinte al PNL Argeș pentru un nou mandat.

“PNL Argeș este pe un trend ascendent, a adus o speranță în județ. Mi-am dorit să candidez în continuare pentru un post de prim-vicepreședinte. Dl Miuțescu a muncit foarte mult pentru organizarea filialei. Majoritatea organizațiilor locale îl susțin pe dl Miuțescu pentru funcția de președinte al PNL Argeș și pe dl Orban la congresul partidului”, a declarat la Argeș TV Marius Postelnicescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.