miutescu_adrian.jpg

După cum v-am informat ieri, în exclusivitate, remanierea ministrului Finanțelor ar putea avea urmări și în județul Argeș prin schimbarea șefei Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, Georgeta Iliuță (detalii AICI) . Informația ne-a parvenit pe surse, însă președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a confirmat acest lucru la un post de televiziune local.

Conform surselor noastre, se încearcă de mai mult timp schimbarea din fruntea Finanțelor Publice Argeș a Georgetei Iliuță, însă fostul ministru al Finanțelor, Alexandru Nazare s-a tot opus acestei mutări.

Astfel, președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, consideră că lupta pentru funcții în cadrul partidului a depășit limita decenței și îi invită pe colegii care își doresc să conducă să demonstreze de ce sunt în stare în viitoarele campanii electorale. De asemenea, președintele filialei argeșene a susținut la postul Super TV că, după ce a cerut insistent demiterea inspectorului școlar general, Liliana Murguleț, în baza unor acuzații nereale, senatorul Alina Gorghiu încearcă acum demiterea șefei Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș.   

“Am avut o reacție la demiterea nedreaptă și mincinoasă din funcția de inspector școlar general a doamnei Liliana Murguleț, pentru că trebuie să aibă câștig de cauză argumentele și informațiile adevărate.

Mai aveam informații, de la alți directori PNL, că doamna senator Alina Gorghiu face presiuni asupra miniștrilor din Guvernul României pentru a-i demite pe colegii din tabăra lui Ludovic Orban. Această informație o am inclusiv de la doamna director Georgeta Iliuță, de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

La moțiunea de cenzură, când l-am salvat pe dl premier Cîțu, stând în bancă și nevotând, am avut informații că se fac presiuni pentru schimbarea doamnei Iliuță din funcția de director al AJFP Argeș. Noi nu putem să facem demiteri și execuții în PNL! Astfel de lucuri sunt împotriva principiilor noastre, liberale. Fiind senator, nu poți să insiști să-ți dai jos colegii din funcțiile pe care le dețin, doar pentru că nu sunt cu tine în competiția internă.

Trebuie să se renunțe la bătălia politică pe funcții. Eu nu i-am văzut pe ăștia care se bat acum pentru funcții de președinți în campaniile electorale. Dintre cei care au candidat și au pierdut la Pitești, de exemplu, mai mult de jumătate nici nu știu cine sunt, de unde au apărut, dar vor funcții în partid! Haideți la treabă, să vă văd în campaniile electorale, veniți încă patru ani și munciți alături de noi, după care, dacă lăsăm ceva în urmă, poftiți să conduceți dvs Partidul Național Liberal”- a declarat la Super TV președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.