cituDacă ar mai trăi Nicolo Machiavelli ar fi invidios pe premierul Florin Cîțu. Actualul premier al Guvernului României are o deviză unică: ”Divide și stăpânește”. Pentru Florin Cîțu nu contează oamenii de valoare, nu contează liberalismul, nu contează PNL, contează doar setea acută de putere. Cel mai recent exemplu al atitudinii revoltătoare a lui Florin Cîțu este schimbarea lui Alexandru Nazare de la Ministerul Finanțelor, pentru simplul motiv că acesta este apropiat de Ludovic Orban contracandidatul lui Florin Cîțu la viitoarele alegeri pentru șefia PNL. Și nu este singurul exemplu de om profesionist mătrășit pentru că are coloană vertebrală și valoare și pentru că nu cedează presiunilor politice. Din câte s-a observat și la episodul de la Argeș cu schimbarea Lilianei Murguleț de la Inspectoratul Școlar, cine nu este cu Florin Cîțu este împotriva lui.

 

Surse din Finisterul Finanțelor ne-au dezvăluit că schimbarea lui Nazare va avea urmări chiar și în județul Argeș. Georgeta Ilie, șefa Finanțelor Publice Argeș, ar urma să fie schimbată din fruntea instituției, tot pe motiv că ar fi în tabăra lui Ludovic Orban. Asta deși Georgeta Ilie a avut și are rezultate foarte bune, iar Alexandru Nazare a făcut tot posibilul să o mențină în funcție, așa cum e normal când ai oameni performanți. În concepția simplistă și răzbunătoare a lui Florin Cîțu, toți oamenii lui Orban trebuie schimbați. Penibil, jenant.

 

Probabil că Brătienii se răsucesc în mormânt când văd ce atitudine de dictator are Florin Cîțu. Un premier pentru care calcă în picioare liberalismul și valorile liberale doar că să îi fie lui bine și apropiaților săi. O atitudine demnă de Coreea de Nord, nu de un membru PNL.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.