victor_balasoiu.jpg
Victor Mihai Bălășoiu, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Rociu în cadrul alegerilor locale parțiale din 27 iunie, a definitivat lista de proiecte pe care le are în vedere pentru dezvoltarea comunei sale natale.
Candidatul PSD a început deja să le prezinte cetățenilor planurile sale privind investițiile în localitate și să-i consulte în legătură cu acestea.
Pe de-o parte, este vorba despre proiecte în curs de execuție, respectiv canalizarea și epurarea apelor uzate menajere în satele Șerbănești și Gliganu de Sus, reabilitarea căminului cultural din Rociu și continuarea înregistrării sistematice a proprietăților.
Pe de altă parte, proiectele ce urmează a se realiza în comună sunt:
- înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale;
- construcția unei săli de sport în satul Șerbănești;
- extinderea rețelei de canalizare și racorduri pentru consumatori la rețeaua de canalizare menajeră din satele Șerbănești și Gliganu de Sus;
- achiziționarea de utilaje necesare pentru îmbunătățirea serviciilor publice locale;
- documentație pentru canalizare menajeră și epurarea apelor uzate în satele Rociu și Gliganu de Jos;
- implementarea sistemului public de monitorizare video pentru creșterea siguranței;
- modernizarea mai multor drumuri locale, precum străzile Gecaranilor, Tudoranilor, Bisericii, Baicea, Odăeni, Iancului și Rărieștilor.
- proiectarea și construcția unui nou sediu administrativ;
- amenajarea unui centru de îngrijire pentru bătrâni;
- amenajarea cu fonduri europene a lacului Mozacu;
- extinderea și modernizarea Târgului Săptămânal;
- construcția de locuințe pentru tinerii care se stabilesc la sat.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.