gorghiuParlamentar din 2008 şi fost preşedinte al PNL timp de doi ani, Alina Gorghiu s-a remarcat în ultimii ani mai mult cu vorba şi extrem de puţin cu fapta. Iar ce este cu adevărat revoltător este că în toţi aceşti 13 ani de când este parlamentar (a candidat pe listele din Timiş şi Bucureşti), Alina Gorghiu nu a avut nici măcar o iniţiativă legislativă, o întrebare sau interpelare legate de Argeş, judeţul în care a crescut şi s-a format. Zero barat. O dovadă că Alina Gorghiu nu dă doi bani pe judeţul în care şi-a desăvârşit mare parte din educaţie. Alina Gorghiu, al cărei tată a fost director la Electroargeş, a făcut şcoala generală şi liceul („Vlaicu Vodă”) la Curtea de Argeş. Iar în 2008 şi-a luat a doua licenţă la Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative de la Universitatea din Piteşti. Într-o declaraţie pe care mi-a făcut-o în decembrie 2014, Alina Gorghiu îmi spunea că educaţia primită în Argeş „a contat foarte mult în formarea mea, iar eu tot timpul voi face recurs la tot ce este pentru mine etapa Curtea de Argeș”.

Au fost din păcate doar vorbe, pentru că de când este parlamentar, Alina Gorghiu a venit ca persoană publică în Argeş doar când au fost alegeri. Atât. În rest, din 2008 şi până acum, Alina Gorghiu a avut tot felul de întrebări şi interpelări legate de probleme şi nereguli din Braşov, Timiş, Târgu Mureş, Hunedoara, Buzău sau Bucureşti, însă niciuna legată de Argeş. Judeţul în care a crescut. Judeţul pe care l-a uitat.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.