PicsiPoc.jpg

Dumitru Tudosoiu, nominalizarea PSD pentru funcția de viceprimar al Piteștiului, a transmis astăzi un mesaj de mulțumire piteștenilor care au votat echipa social-democrată, dar și colegilor din PSD care s-au implicat și au muncit în campania electorală. De asemenea, Dumitru Tudosoiu, îi mulțumește și lui Cristian Gentea, primarul ales al Piteștiului, pentru încrederea acordată.

„Dragi piteșteni,

Alegerile locale s-au încheiat cu succes pentru noi, echipa PSD.

Vă mulțumesc pentru votul dvs de încredere, pentru modul în care ne-ați primit în campania electorală, pentru că ați crezut în echipa propusă de Cristian Gentea – Primarul dvs.!

Vă mulțumesc că ați crezut în mine, iar încrederea acordată de dvs mă obligă să nu vă dezamăgesc!

La cum îl cunosc pe Cristian Gentea, respectiv pe colegii mei, sunt sigur ca nu vă vom dezamăgi!

Mulțumirile mele merg și către prietenii și colegii care au format echipă de campanie, o echipă de oameni muncitori care nu au precupețit niciun efort în această campanie.

Un mare mulțumesc familiei mele, care m-a susținut și care a înțeles lipsa mea de acasă și preocuparea mea pentru această campanie!

Mulțumesc d-lui Primar Cristian Gentea pentru că nu a încetat să creadă în mine!

Mulțumesc Bunului Dumnezeu că ne-a ținut pe toți sănătoși în sutele de întâlniri pe care le-am avut cu cetățenii și ne-a luminat drumul victoriei!

Închei prin a spune că le strâng mâna cu respect tuturor candidaților din această întrecere electorală!

Cu prietenie,

Dumitru Tudosoiu”, este mesajul social-democratului.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro