Miuescu.jpg

După ce n-au făcut nimic în campania electorală, unii membri PNL și-au revenit din odihnă și și-au reamintit brusc că în ei vibrează spiritul liberal. Așadar s-au pus pe scris scrisori către presă și către conducerea partidului în car cer demisia președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu. 

 „Au trecut alegerile locale din anul 2020. În întreaga ţară liberalii clamează victoria şi sunt recunoscuţi ca învingătorii acestui scrutin electoral. Din păcate pentru noi toţi nu este cazul în judeţul Argeş. În Argeş nu mai avem astăzi niciun primar liberal în mediul urban”, se arată în scrisoarea trimisă către BPN al PNL.  Liberalii nemulţumiţi susţin că doar din cauza liderului filialei, Adrian Miuţescu, s-a ajuns la un asemenea rezultat slab. „Cu sau fără voie, Adrian Miuţescu e cel mai bun partener al PSD Argeş. În acest sens, Adrian Miuţescu a refuzat să semneze candidaturile a 5 primari liberali pentru că erau contestatari ai domniei sale, iar aceştia au fost nevoiţi să se orienteze către alte partide aproape inexistente pe eşichierul politic (ANŢ, PER), iar singurul primar liberal de oraş a plecat la PSD din acelaşi motiv. Toţi aceşti 5 primari au câştigat alegerile cu scoruri zdrobitoare”, se mai arată în scrisoare. Mai mult, această scrisoare ar fi fost trimisă având anexată lista cu „puciștii” care au avut anul trecut o altă tentativă de înlăturare a lui Adrian Miuțescu din fruntea PNL Argeș. Pentru a lămuri lucrurile am discutat cu câțiva primari liberali, atât din partea de Nord a județului, cât și din cea de Sud.

 Tudorel Miriță, Schitu Golești: „Eu nu sunt pe nicio listă”

 „Domnule, eu nu sunt pe nicio listă, nici pe cea de anul trecut, nici pe cea de anul acesta, dacă s-a făcut vreuna. Pe de altă parte, dacă privim atent rezultatele alegerilor nu stâm chiar rău, așa cum se tot încearcă să se spună  și, ca atare, nu sunt motive să ne apucăm acum să schimbăm conducerea organizației. Nu chiar nu e cazul și nu am nimic de reproșat domnului președinte”, ne-a declarat primarul din Schitu Golești.

Corina Dună, Mozăceni: „Am avut o rătăcire anul trecut, nu mai e cazul”

„E adevărat că am avut o rătăcire anul trecut și am semnat acea listă, a fost o greșeală. Acum nu mai e cazul, nu sunt pe nicio listă și nici nu cred că trebuie să înlăturăm sau să schimbăm pe cineva cum ar fi președintele Miuțescu.”, a spus primărița din Mozăceni.

 Ion Băcioiu, Dragoslavele: „Avem un președinte ales care are un mandat de terminat”

 „Opinia mea este că orice fel de schimbare nu se poate face decât în urma unor alegeri, la alegeri în partid mă refer, iar noi am avut alegeri, am ales o conducere, am ales un președinte, președinte care are un mandat de terminat. După aceea mai vedem. Nu merge așa cu liste și schimbări din mers, nu se poate. L-am ales, trebuie să-l lăsăm să-și ducă mandatul până la capăt. Nu suntem la fotbal să schimbăm antrenorul după primul egal sau prima înfrângere.”, consideră primarul din Dragoslavele.

Ion Tănase, Buzoiești: „Nu cunosc nimic, nu mă interesează”

„Nu cunosc nimic, nu consider nimic în sensul acesta. Chiar nu știu nimic despre așa ceva și, credeți-mă, nu am timp să umblu cu chestiuni de genul acesta”, a răspuns tranșant primarul din Buzoiești.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro