minzina_mesaj.jpg

Dragii mei,

Campania electorală a ajuns la final, iar duminică vă aștept pe toți la vot! Perioada pe care am parcurs-o a fost complet atipică.

Stimați colegi, vreau să vă mulțumesc tuturor  pentru organizarea exemplară și pentru modul în care v-ați implicat, reușind să aduceți normalitatea în situații cu totul speciale. 

De asemenea, vă mulțumesc dumneavoastră, argeșenilor, pentru căldura și maturitatea cu care ne-ați primit! Sunt convins că ați înțeles mesajul nostru și că veți fi alături de noi acordându-ne încrederea și dându-ne votul. Vă asigur că alături de echipa #PSD voi face tot ce ține de mine pentru a duce #Argeșul pe primul loc! 

Dumnezeu să ne ajute și să ne dea gândul cel bun!

Cu respect,

Ion Mînzînă

Președinte PSD Argeș

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat - Organizația Județeană Argeș;

Realizat/Publicat  de : S.C. Info Press Smart Top S.R.L.;

Cod  de identificare mandatar financiar: 21200019.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.