dridi soareEmanuel Soare, candidatul PNL la preşedinţia CJ Argeş, a avut vineri 25 septembrie o întâlnire cu directorul general al Dacia, Christophe Dridi și președintele ACAROM, Gabriel Sicoe. Aceștia și-au manifestat sprijinul fata de candidații PNL pentru Consiliul Județean și pentru Emanuel Soare.

Emanuel Soare a fost la Dacia împreună cu europarlamentarul Siegfried Mureșan, vicepreședinte PPE, președintele AAAS, Adrian Miutescu, deputatul Dan Bica, președintele ANRSPS, Gheorghe Alecsei și directorul adjunct al ANAR, Marius Postelnicescu. 

După cum spune Emanuel Soare, „Cu o contribuție de 3% la PIB-ul României și o cifră de afaceri de 6 miliarde de euro, Grupul Renault Romania contribuie decisiv la dezvoltarea judetului, mai ales prin locurile de munca pe care le oferă argesenilor. Dacia-Renault a contribuit la efortul de combatere a pandemiei, oferind un laborator de testare COVID Spitalului Mioveni, 700 de racorduri pentru ventilatoare mecanice și reparând 50 de ventilatoare mecanice.

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a explicat că reducerea emisiilor de CO2 se poate face doar in parteneriat cu industria. Guvernul Orban a reușit să urgenteze construcția autostrăzii Pitesti-Sibiu, iar domnul Dridi a fost prezent, la invitația mea, la semnarea contractului pentru tronsonul 5 Piteşti-Curtea de Argeş. Domnul Christophe Dridi mi-a urat succes și a apreciat modul cum am colaborat in timpul cât eram prefect. Îi asigur pe partenerii de la Dacia-Renault că vom colabora la fel de bine și de la nivelul Consiliului Judeţean. Se poate și în Argeş!”

 

Comandat de Partidul Național Liberal - Organizația Județeană Argeș;

Realizat de : S.C. Info Press Smart Top S.R.L.;

Cod mandatar 21200012.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro