StancuGhe.jpg

 

Se pare că primarului de la Bascov nu-i prea priește actuala campanie electorală din moment ce în instituția în care până mai ieri nu-i trecea nimeni pe dinainte au început să apară tot mai multe semne de răzvrătire împotriva sa și a inițiativelor sale. Mai exact, Gheorghe Stancu ar fi încercat să-l înlocuiască din funcția de viceprimar pe Gheorghe Nedelea, contracandidatul său în cursa pentru fotoliul de primar, încercare sortită însă unui usturător eșec. Momentul nu a scăpat liberalilor bascoveni care nu au ezitat să-l facă public, ironizându-l pe primarul Stancu, dar și pe cel pe care voia să-l propulseze ca viceprimar, pe pagina de socializare a organizației lor.  

„Astăzi, primarul pesedist al comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a încercat să își impună pupilul, pe Octavian Dumitrescu, în funcția de viceprimar. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

După ce mai bine de două săptămâni primarul a bătut aproape zilnic drumul la Prefectură să îl suspende pe actualul viceprimar, Gheorghe Nedelea, astăzi, Stancu a încercat să forțeze numirea lui Dumitrescu în funcția de vice. Numai că, surpriză, Comisia de validare, formată din cinci persoane nu a întrunit cvorumul și degeaba și-a pus Octavian Dumitrescu costumul de viceprimar că a rămas pe dinafară. Astfel, Gheorghe Nedelea rămâne în continuare viceprimar interimar. „V-ați întors toți împotriva mea!”, a strigat Stancu în primărie, după ce a constatat că îi fuge pământul de sub picioare. Lumea vorbește în primărie că vântul de schimbare de care vorbeam se întețește.”, au scris liberalii din Bascov pe o rețea de socializare.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro