lucretiuFost director al Direcţiei Finanţelor Publice Argeş şi unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în domeniu, Lucreţiu Tudor face parte din echipa pentru Consiliul Local a lui Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Piteşti. Iar Lucreţiu Tudor a scris o postare specială în acest sens pe contul său de Facebook.

„Am acceptat cu mândrie propunerea candidatului PSD la functia de primar al municipiului Pitești, domnul Cristian Gentea, de a mă alătura echipei sale, pe lista pentru Consiliul Local, la următoarele alegeri.

Mă onorează și mă obligă în egală măsură această poziție, cu atât mai mult cu cât echipa aleasă de domnia sa este formată din oameni tineri și valorosi, cu o semnificativă experiență profesională. Dar, mai presus de orice, sunt alături de omul Cristi Gentea, un om de cuvant care mi-a demonstrat de-a lungul anilor că, inclusiv în politica românească există lideri de onoare, oameni integri si loiali. Împărtașesc cu domnia sa cel puțin două mari pasiuni: dragostea pentru Pitești, orașul în care am ales să rămânem și să ne trăim viața și cea pentru FC ARGES.

Și mă mai leagă un lucru foarte important de Cristi Gentea: NOI NU TRĂDĂM ȘI NU MINȚIM!

Îmi pun toată expertiza profesională dobandită în cei 13 ani de carieră în structurile ANAF (Garda Financiară, Antifraudă, Finanțe) în slujba acestei echipe pentru care garantez cu toata tăria! Rămân aceeași personă deschisă pe care o cunoașteti, iar din 28 septembrie ne vedem la Primărie, alături de viitorul nostru primar, CristianGentea.

Vom învinge și vom face împreună din Pitești locul în care vrei să trăiești!”, a precizat Lucreţiu Tudor.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.