baciuPrimar la Corbi de opt ani şi cu performanţe administrative de invidiat, Virgil Baciu este şi primul candidat înscris oficial în lupta pentru preşedinţiei CJ Argeş. Candidat din partea PMP, Virgil Baciu a venit duminică 16 august la BEJ însoţit de zeci de colegi din PMP, în frunte cu preşedintele filialei judeţene, Cătălin Bulf.

„Este un semn bun faptul că sunt primul candidat înscris oficial în lupta pentru câştigarea Consiliului Judeţean Argeş. Am fost mereu primul acolo unde m-am angajat să fac ceva şi cred că acelaşi lucru se va întâmpla în ziua în care vom număra voturile. Este vorba despre Argeş, despre oamenii acestui judeţ. Spre deosebire de alţii, eu nu mi-am depus candidatura pentru alţii sau pentru alte interese. Am depus candidatura pentru un viitor preşedinte al Consiliului Judeţean care să reprezinte cu adevărat interesele argeşenilor. Sper ca pe 27 septembrie, la numărătoarea voturilor, echipa câştigătoare să fie cea a PMP. Acum începe o nouă poveste. Povestea mea la Corbi s-a încheiat. A fost o poveste frumoasă şi vreau să începem o nouă poveste pentru Argeş şi să aducem prosperitate şi lucruri frumoase pentru argeşeni, cu infrastructură bună, un judeţ cu care să ne mândrim”, a declarat Virgil Baciu.

„Am trăit un moment unic în viaţa mea. Sper să fie cel mai bun rezultat obţinut până acum de PMP în campaniile electorale”, a precizat Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro