depunere_candidatura.jpg

Duminică, 16 august, Ion Georgescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la Mioveni.  Primarul Ion Georgescu a fost însoţit de candidaţii din partea PSD pentru Consiliul Local Mioveni, dar și de zeci de oficiali ai PSD, inclusiv Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş. Însă cea mai importantă prezență pentru Ion Georgescu a fost cea a nepoatei sale, prezență care l-a scos pe edilul-șef al Mioveniului din starea de emoție care i se citea pe față.

„Îmi depun candidatura pentru un nou mandat, pentru binele oamenilor din Mioveni. Sper ca echipa pe care am prezentat-o astăzi să fie una mai competitivă decât cealaltă. Am emoţii şi sper ca electoratul să aprecieze strategia pe care o am”, a declarat Ion Georgescu.

La rândul său, Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş, a precizat: „Precedenţii patru ani de mandat la Mioveni au fost plini de succese pentru domnul Georgescu. Credem în continuare în dorinţa de a construi la Mioveni tot cu domnul primar Ion Georgescu şi cu echipa de consilieri locali ai domniei sale. Performanţele domnului Georgescu se văd într-un oraş tânăr, un oraş emblematic pentru România şi pentru judeţul Argeş”.

Ion Georgescu este primar la Mioveni din 2006, iar sub conducerea sa oraşul a cunoscut o dezvoltare fără precedent.  

ion_georgescu.jpg

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro