minzinaLuni 27 iulie, Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş, a susţinut o conferinţă de presă în care s-a focalizat pe diverse invective legat de PNL şi de critici la adresa adversarilor politici în loc să spună ce a făcut concret pentru Argeş în ultimii ani. Mai mult, Ion Mînzână a avut critici legat de faptul că mai mulţi primari şi viceprimari PSD din judeţ au trecut la PNL, spunând de liberali că „ toată politica lor este una simplistă, merg pe la primarii validaţi la noi să îi ia”.

Ion Mînzînă vorbeşte de traseism politic, uitând că el însuşi este un reprezentant de seamă al traseismului politic. După ce a activat ani buni în PRM, a trecut ulterior fără nicio ezitare la Partidul Conservator, iar apoi la PSD.

Amintim faptul că mai mulţi primari şi viceprimari PSD din Argeş au ales să se alature echipei PNL având în vedere că aceştia au simţit un real sprijin din partea PNL în rezolvarea problemelor comunităţilor pe care le conduc. Cu toate acestea, şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a anunţat că nu orice PSD-ist este primit în PNL.

Poate şi de aici a pornit supărarea lui Ion Mînzînă, că nu poate veni şi el in PNL, mai ales că el are şi experienţă în ceea ce priveşte traseismul politic.

Şi i-am propune lui Ion Mînzînă ca în loc să se focalizeze aproape exclusiv pe critici la adresa adversarilor politici, să ne spună de ce în Argeş o treime dintre gospodăriile din mediul rural au WC în fundul curţii, iar zeci de şcoli nu au grup sanitar în incintă, ci tot în curte. Asta în condiţiile în care în ultimele două decenii Argeşul a fost condus de PSD.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro