targ_craciun_mioveni.jpg
Conform tradiției, pe 5 decembrie, în Ajun de Sfântul Nicolae, la Mioveni se va aprinde  bradul de Crăciun, moment care va marca startul celei de-a patra editii a "Târgului de Crăciun" din Mioveni.
Astfel, în zilele de 12, 13, 14 și 15 decembrie vor fi organizate zilnic spectacole cu artiști îndrăgiți și multe surprize.
Mai exact, Ansamblul "Balada Humorului", Marcela Fota,  Wendell, Nicolae Datcu, Amna, Alina Eremia & Band, Nicoleta Oancea& Band,Sandra N, Randi & Band și Cătălin Măruță și-au anunțat prezența la Mioveni.
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.