turneu_koreea.jpg

La invitația președintelui ARTPLANING FAHOLO Seul, Hounggee Back, și a general managerului CMS Vienna, Popescu Alexandru Florin, orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești a susținut, în perioada 3-14 noiembrie, un turneu în Coreea de Sud.

Concertele au avut loc la Seul, Mokpo, Chunan, Universitatea Soomyung, Yeong San Art Center, Universitatea Baekseok, fiind dirijate de Juan José Navarro Hernández, dirijorul spaniol care s-a aflat la pupitrul orchestrei simfonice anul trecut, la Pitești, și de Minseon Kim, dirijor și profesor din țara gazdă.

 În afara soliștilor coreeni, și concertmaestrul Filarmonicii Pitești, Mădălin Sandu, a fost invitat să susțină un concert, debutând, ca solist, în Coreea. Acesta a interpretat Csárdás de Vittorio Monti și Csardas de Michael McLean.  

Publicul coreean s-a bucurat de interpretarea orchestrei simfonice a Filarmonicii Pitești, muzica lui Mozart, Grieg, Haydn, Beethoven, Mendelsohn, Ivanovici, Lehar, Strauss, Chopin fiind încă o dată o punte peste țări.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.