toulouseCei de la Marcea, crama de la Ștefănești unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri din România, au constant inițiative foarte apreciate de iubitorii de vinuri și muzică de calitate. De ani de zile, la Crama Marcea concertează constant trupe foarte iubite, de la Vița de Vie și byron până la Omul cu Șobolani.

Iar din această vară, cei de la Marcea au mai lansat un tip de eveniment special: joia acustică la Marcea Winebar.

”În fiecare joi, la wine barul de la noi de la cramă, începând cu ora asfințitului, 20.00-20.30 vom invita să cânte în varianta acustică, însemnând voce și chitară/pian sau alte variante, artiști care nouă ne-au creat emoții și suntem convinși ca și vouă. Credem ca vor fi niște seri încărcate de emoție, seri memorabile ce vor face din vara asta o vară de neuitat”, spun reprezentanții Marcea.

Iar joi 1 august, la Marcea Winebar va fi o seară acustică specială, invitată fiind trupa Toulouse Lautrec, una dintre cele mai apreciate și iubite formații de rock alternativ din România, având până acum cinci albume la activ. Pe 1 august, cei prezenți vor putea asculta în premieră piesele de pe noul album Ultratonic, ce va fi lansat în octombrie.

Și cum numărul de locuri este limitat, trebuie să sunați în avans și să faceți rezervare la telefonul: 0722 183 323. Intrarea se va face pe bază de brățară de acces.

Se anunță din nou o seară magică de vară, cu un apus memorabil, vinuri reci și bucate alese, plus muzică live de cea mai bună calitate.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.