bellariuOriginară din Pitești și una dintre cele mai apreciate tinere actrițe românce Mădălina Bellariu Ion (32 de ani) are un rol principal în filmul horror ”Drained”. Filmul va fi lansat în această vară, iar unul dintre cei doi regizori este cunoscutul actor britanic Sean Cronin, devenit celebru pentru rolurile negative din pelicule de top precum ”Harry Potter și Camera Secretelor” sau ”Misiune Imposibilă”.

 

Mădălina Bellariu Ion joacă în pelicula filmată la Londra rolul unui vampir care are o relație cu un artist șomer, iar relația ia o turnură sinistră pe parcurs.

 

În urmă cu șapte ani, Mădălina Bellariu Ion a reuşit să obţină un rol important în una dintre cele mai de succes producţii de televiziune din ultimii 10 ani: serialul „The Young Pope“/ „Tânărul Papă“. În serial, Mădălina a jucat alături de celebrul Jude Law.

 

Mădălina Bellariu Ion a absolvit Facultatea de Litere la Bucureşti, plecând ulterior la Londra, unde a luat mai multe cursuri de actorie la instituţii precum The Actors Temple şi London Academy of Music & Dramatic Art.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.