implant refuzDe câțiva ani, aștept cu mare nerăbdare și emoție luna mai. De ce? Pentru că de abia aștept să ajung într-un loc cu un farmec inegabil, la Crama Marcea, la Ștefănești, acolo unde din mai și până toamna târziu concertează trupe de top din România, într-un decor cu adevărat special și cu peisaje superbe. De câțiva ani, la Marcea s-a creat o comunitate minunată de fani speciali ai muzicii bune, ai vinurilor de poveste și ai pejsaelor de pus în ramă. Oameni de calitate ce vin constant la concerte și reprezintă tot atâtea exemple de pasionați ai muzicii de calitate.

Și concertele de neuitat au început deja la Crama Marcea. Primul concert a fost pe 10 mai. Într-o atmosferă superbă și cu un apus de soare și de seară de pus în ramă, cunoscuta trupă Implant pentru Refuz a cântat timp de aproape două ore împreună cu aproape 200 de fani, printre care am avut bucuria să văd mulți tineri.

Iar Implant pentru Refuz, o trupă ce la anul va împlini 30 de ani de existență, a oferit un concert memorabil și interactiv, un concert plin de energie cu un sound proaspăt și versuri foarte atent conectate la realitate. Și am avut parte și de o surpriză specială la concert. Talentata artistă Laura Brat, cu o voce foarte bună și plăcută, a cântat mai multe melodii cu Implant pentru Refuz, în frunte cu hit-ul ”Simplu și greu”.

Iar vinerea viitoare, pe 24 mai, vor continua concertele speciale. FiRMA, o altă trupă foarte iubită, vine în premieră în vie la Crama Marcea, pentru a spune adevărul în versuri și muzică, timp de un concert în stil rock’n’roll. Daniel Rocca (voce, pian, chitară), Sorin Erhan (bas, chitară), Dani Radu (chitară electrică) & C-tin “Bărbuță” Bărbășelu (tobe, percuție) vor oferi în aerul liber de la Marcea un show rock’n’roll full-electric, un mélange de alternativ, muzică de teatru și poezii alese. Biletele se găsesc pe ambilet.ro și costă 80 de lei.

apus soare marcea

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.