caravana-shakespeare.jpgAstăzi, 22 aprilie 2024, în Piața Primăriei, de la ora 19:00, iubitorii de teatru sunt așteptați la un spectacol în aer liber, realizat pe baza a șase texte ale lui William Shakespeare, în cadrul evenimentului "Caravana Shakespeare". 

Intrarea este liberă, iar participanții vor putea să se înscrie într-un concurs pentru câștigarea unuia dintre cele două weekenduri în doi, la Festivalul Internațional Shakespeare, ediția a XIV-a, ce se va desfășura în perioada 16 - 26 mai, la Craiova.

,,Caravana Shakespeare" marchează împlinirea a 30 de ani de la prima sa ediție, fiind prezentă în 30 de orașe din România, printre care și Orașul Lalelelor! 

Vă așteptăm în Piața Primăriei, la o seară memorabilă de artă dramatică, în aer liber! 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.