Vita_de_vie.jpgPe 10 mai, cu începere de la ora 19, Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu" din Curtea de Argeș va găzdui concertul anului, susținut de Vița de Vie, o trupă de prim rang a muzicii românești.

Înființată în 1996 și având zece albume la activ, Vița de Vie este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite formații de rock alternativ din România.

Caracterizată de un amestec unic de profesionalism, sinceritate și emoție, Vița de Vie este una dintre cele mai premiate trupe românești, fiind răsplătită de-a lungul carierei cu numeroase premii din partea industriei de specialitate.

De la „Rahova“, albumul de debut lansat în 1997, și până la „Lacrimă și Fier“, albumul ce a fost lansat pe 10 aprilie, Vița de Vie a rămas în topul celor care iubesc muzica rock.

Biletele pentru concertul Vita de Vie din data de 10 mai au început să se vândă pe platforma www.bilete.culturaarges.ro și costă doar 50 de lei. De asemenea, puteţi achiziţiona bilete şi de la sediul Centrului de Cultură și Arte "George Topîrceanu" din Curtea de Argeș. Primăria Curtea de Argeș este co-organizator al acestui concert mult așteptat.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.