orasul_mioveni.jpg

Vineri, 19 aprilie 2024, a fost o zi importantă pentru orașul Mioveni, o zi aniversară, în care s-au împlinit 35 de ani de la ridicarea la rang de oraș.

Mai exact, în data de 19 aprilie 1989, prin Decret Prezidenţial, comuna Colibași, devenea orașul Colibaşi. Șapte ani mai târziu, în 1996, ca urmare a unor demersuri făcute de către autorităţile locale, oraşul Colibaşi revine la vechea denumire, Mioveni.

Iar astăzi, 20 aprilie, coincidență sau nu, este o zi aniversară pentru omul de numele căruia se leagă cea mai importantă parte din dezvoltarea orașului Mioveni.

Omul care a condus Mioveniul vreme de 23 de ani, din cei 35, de când este oraș. Este omul căruia i se cuvine un respect deosebit pentru dăruința sa pe care a avut-o pentru dezvoltarea acestei urbe. Omul care la mijlocul nopții de multe ori era găsit în biroul său din primărie acoperit de munți de acte. În cei 23 de ani în care a fost la conducerea orașului, puține au fost dățile în care a mers în concedii cu familia sa, preferând să rămână la muncă, spunând tot timpul că nu are timp să rezolve ceea ce și-a propus pentru comunitate, iar acest lucru pot să-l confirme toți ceea ce-l cunosc pe Ion Georgescu, căci despre el era vorba, cum de altfel nici greu de anticipat nu era.

ion-georgescu-o-istorie_care_inca_se_mai_scrie.jpg

Astăzi, 20 aprilie, la o zi diferență de momentul aniversar al orașului Mioveni, primarul Ion Georgescu împlinește o frumoasă vârstă, iar pe această cale dorim să-i urăm și noi, redacția Financiarpress.ro, viață lungă cu numeroase împliniri personale și profesionale!

LA MULȚI ANI, DOMNULE PRIMAR!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.