godinaMarian Godină, cel mai cunoscut polițist din România, autor al mai multor cărți și foarte activ pe rețelele sociale, face și stand-up comedy de câteva luni. Iar în această săptămână Marian Godină a susținut un spectacol de stand-up comedy și la Pitești. Iar impresiile sale după spectacol și legate de reacția publicului sunt foarte interesante.

”Vreo doi amici care locuiesc în Pitești îmi spuseseră să nu am mari așteptări de la showul de acolo pentru că publicul piteștean e ceva mai dificil, mai greu de ținut atent și de făcut să râdă, că le place alt tip de umor, mai cu înjurături. (Ei știau de la mine că numărul meu nu e cu d-astea). M-am dus totuși destul de încrezător că va ieși bine și cu gândul că măcar voi face tot ce va ține de mine ca să iasă fain. Fără să exagerez, pot spune că pentru mine, la Pitești, a fost unul dintre spectacolele în care m-am distrat cel mai tare, iar asta datorită publicului. S-a râs mult, a fost distracție multă și voie bună. Mi-a plăcut tare mult și abia aștept să revin la Pitești!”, povestește Marian Godină.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.