byron

Pe 30 martie, trupa byron va susține la Club Hush Pitești concertul de lansare a videoclipului ”Cadou”. Accesul publicului se va face începând cu ora 20:00. Biletele costă 80 de lei la parter și 70 de lei la etaj, putând fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro.

byron, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din țara noastră, s-a înființat în 2006 a lansat de-a lungul timpului opt albume, două viniluri și cinci concerte înregistrate.

În toamna anului trecut, byron a lansat un nou album, intitulat ”efemeride”. Un album ce este o colecție de conversații pe care nu le purtăm, o privire directă în ochii omului din oglindă. Pe parcursul celor 10 piese, byron te poartă într-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor recurente, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.

Iar noul album este încă o dovadă palpabilă a faptului că trupa byron creează colecții de clipe speciale, asta ca să parafrazez unul dintre numeroasele versuri foarte inspirate de pe ”efemeride”.

Trebuie precizat că trupa byron are o dublă legătură afectivă specială cu Piteștiul. Codruț Dumitrescu, managerul trupei, este originar din Pitești. Iar timp de mai mulți ani, din trupa byron a făcut parte piteșteanul Costin Oprea, unul dintre cei mai talentați chitariști români, care din păcate s-a stins din viață în 2015.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.