mioveniDupă primele două contracte de sponsorizare de la evenimentul din data de 8 Martie - ,,Pentru tine, femeie!’’, Centrul Cultural Mioveni continuă fidelizarea partenerilor privați in demersul desfășurării proiectelor din agenda culturală la un nivel înalt. Al treilea contract de sponsorizare semnat pe anul acesta de către Centrul Cultural Mioveni, în valoare de 40.000 de euro, va ajuta la realizarea proiectelor propuse pentru anul 2024.

De când la conducerea sa este Alin Călinescu, Centrul Cultural Mioveni a reușit să atragă un număr important de parteneri privați ce sprijină instituția în urma performanțelor avute.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.