minunile-lui-mos-nicolae.jpgÎn seara Ajunului de Moș Nicolae, sunteți invitați să luați parte la evenimentul special oferit de Primăria Pitești și Teatrul ,,Alexandru Davila”, secția Așchiuță.

De la ora 18:00, scena din Piața Primăriei Pitești se va transforma într-un loc plin de farmec, unde se va desfășura piesa de teatru ,,Minunea lui Moș Nicolae”. 

Acest spectacol aduce bucurie atât celor mici, cât și celor mari. Fiți alături de noi pentru a crea amintiri frumoase într-o atmosferă magică de sărbătoare! 

Data evenimentului: 5 decembrie 2023  Ora: 18:00  Locația: Piața Primăriei Pitești

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.